Tavaszi mobilitás Elblągban

2017.05.25 11:12

A munkatársak rövid távú képzése mobilitás megvalósulására tavasszal került sor szintén Elblągban.
Már első találkozásunkkor érezhető volt, hogy a fogadóintézmény hatalmas tapasztalattal és profizmussal bonyolítja le a továbbképzéseket. Meglepően nagy, modern és jól felszerelt iskolában töltöttük napjainkat. Mind az ott dolgozók és mind a projektben dolgozók hozzáállása magas színvonalról győzött meg és ez a pozitív benyomás, jó hangulat mindvégig megmaradt. Az iskolának köszönhetően ismételten több tanulócsoport munkájában vehettünk részt. Nagy sikert aratott, hogy az Unió által kiírt pályázathoz kapcsolódó logó pályázaton magyar diák lett az első. Ez a logó két éven keresztül lesz a pályázat jelképe.
A Magyarországra érkező tanulók szüleivel is találkoztunk. Az itt tartózkodásra vonatkozó kérdéseiket megbeszéltük, melynek őszintén örültek.
A komoly tanulás mellett természetesen volt lehetőségünk kikapcsolódni és megismerni a helyi kultúrát, sajátosságokat a felejthetetlen kirándulás során. Ismételten nagy baráti szeretettel fogadtak bennünket, amerre jártunk őszintén, tiszta szívvel köszöntötték a magyar barátokat.
Nagy lelkesedéssel és izgalommal várjuk a gyermekekkel együtt az indulás pillanatát és a ránk váró sok és érdekes élményt!